fredag den 8. juli 2011

8. juli – St. Louis

I dag skulle vi mødes med en dansk konsul her i St. Louis, så vi kunne få lavet os et par nødpas, så vi er sikre på at kunne komme hjem når vi når til LA. Formiddagen blev derfor brugt kun på det, da vi også lige skulle finde et sted, hvor vi kunne få taget pasfotos, men nu er de lavet og så skal vi ikke spekulere mere på det.
Vi have besluttet at blive i St. Louis og dermed tage en ekstra overnatning, da vi regnede med, der var en masse at se, men energien har ikke været til det store, og da det halve af dagen blev brugt på at få lavet pas, var der ikke så mange timer at bruge af. Vi ville ellers have været i et stort vandland og så set lidt på byen i morgen inden vi kører videre, men det blev droppet og vi kørte i stedet ind til byen omkring middag.
Byen lever desværre slet ikke op til vores forestilling om en by, hvor der sker en masse. Den virkede temmelig stille og svarer nok til en søndag i Odense, hvor kun spisestederne har åbent.
Vi startede med at få noget at spise og godt mætte gik vi ned til The Gateway Arch og lagde os på græsset og slappede af.

Bagefter gik vi lidt rundt, for at se om der var noget spændende der dukkede op. Først kom vi forbi byens Citygaarden. Det er en nyrenoveret park fra 2009 med springvand rundtomkring sammen med forskellige statuer.


Denne spillede lyde når man trådte på de forskellige firkanter.
Overfor The Union Station, som er en gammel stationsbygning, der er lavet om til shoppingcenter stod dette springvand.


The Union Station:Det er ikke sikkert det er tydeligt på billederne, men ½-delen af centret var tomme lokaler og resten var stort set kun madsteder. Der var næsten ingen mennesker og virkede meget deprimeret. Det var ellers en smart opbygning centret havde, men manglen på butikker gør det kun deprimeret at se på.
Vi var også et smut forbi St. Louis´ baseball hjemmebane, Busch Stadium, hvor St. Louis Cardinals holder til. Vi egentlig ville have været inde og se en kamp, men energiniveauet har ikke været så stort i dag.

Planen er nu at resten af aftenen skal bruges på ren afslapning og et smut i den indendørs pool, der er her på motellet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar