mandag den 4. juli 2011

4. juli - Chicago

Vi vågnede begge tidligt lokal tid, da vores indre ur ikke lige mente vi skulle sove mere. Fik set lidt fjernsyn og besluttede os for at forsøge at sove lidt mere, da vi ellers lige så godt kunne stå op. Heldigvis faldt vi i søvn igen, hvilket nok er meget godt, da vi jo mangler at indhente en del timers søvn.
Morgenmaden blev indtaget i hotellets restaurant, hvilket ikke var den vilde oplevelse. Ekstrem kedelig morgenmad. Derefter fik vi kørt bilen frem – Ja her skal den køres væk af en ”valet” og så bliver den kørt frem igen når man skal bruge den. Det koster 49 dollars pr. døgn, men så er vi da sikre på der ikke sker noget med bilen her midt i byen.Derefter gik turen på jagt efter en Walmart, så vi kunne få investeret i de mest nødvendige ting såsom en GPS. Vi havde søgt på nettet efter den nærmeste Walmart og fik i samme søgning en masse dårlige anbefalinger af stedet, men vi skulle bare finde den der var tættest på og nemmest at finde. Desværre må man sige de levede op til de dårlige anmeldelser. Der var ikke den store service og de havde bestemt ikke travlt, men vi fik det med os vi skulle bruge.


Da vi kom retur til hotellet var det blevet frokost tid, men ingen af os var specielt sultne, så det blev til lidt små snacks og så ud og se nærmere på byen. Turen gik op ad The Magnificent Mile, som er en stor vej, hvor alle de dyre butikker ligger, som Banana Republic , Rolex og Saks. Det var egentlig meningen at vi skulle ned til Navy Pier, men på vejen dukkede der en Disney butik op og der måtte Bianca altså ind. Så efter vi havde brugt lidt penge der, måtte vi retur til hotellet med indkøbene og så retur på The Magnificent Mile så langt vi kunne inden vi skulle ned mod Navy Pier.Denne gang var det Nike town, der skulle besøges, men dog uden indkøbene så vi kunne komme ned til Navy Pier. Resten af eftermiddagen blev så brugt på Navy Pier, hvilket var super hyggeligt. Vi var bl.a. op i deres pariserhjul og Bianca fik smagt en Ben and Jerrys chokolate shake.


På vejen kom vi forbi Riverwalk, så der måtte vi også lige nedad.


Vi nåede også en at tage en bådtur ud af havnen på Lake Michigan og fik nogle flotte billeder af Chicago skyline. Derefter havde Rasmus hjemme fra Danmark bestilt bord på en fiskerestaurant også på Navy Pier. Maden var super lækker og billig i forhold til danske fiske restauranter.
Kl. 21.00 lokal tid skulle der være fyrværkeri, som vi valgte at se fra den anden side af Navy Pier, da alle tager ned til Navy Pier for at se fyrværkeri. Vi kunne så se fyrværkeriet hen over Navy Pier, hvilket var rigtig flot. Nytårs aften kan godt pakke sammen der.

Derefter retur til hotellet, da dagen i morgen bliver fyldt op med turistmål, da vi skal nå at se så meget som muligt inden vi skal videre den 6. Juli.

2 kommentarer:

 1. Ja kan lige tænke mig at Bianca kunne gå shop-amok i den Disneybutik og købe jer fattige hvis hun kunne komme til det :-)
  Det har da været en super dag i har haft. Knus herfra.

  SvarSlet
 2. Hej mor!
  Det kan du tro jeg kunne... - bare vent til jeg kommer til Disney land i LA. Men mon ikke Rasmus tager pengene fra mig.. hmm..
  Vi nyder Chicago i stor stil. Er allerede helt fortryllet at den energi, der er herovre, men mon ikke det bliver mere roligt når vi tager videre på de små veje.
  Håber I har det godt! Savner jer og ville ønske jeg kunne sende alle oplevelserne til jer!
  Knus

  SvarSlet