mandag den 4. juli 2011

3. juli - Chicago

Chicago er en skøn skøn by. På trods af dens størrelse er den levende og lys. Der findes små oaser overalt, hvor man kan sidde og nyde byens summen og det er tæt på vandet. Det er førstehåndsindtrykket af denne store by. Vi håber det holder stik, når nu vi skal til at lege turister de næste par dage.
Da vi ankom på hotellet var vi ved at være godt udkørte, da vi jo ikke havde sovet så meget. Alligevel skulle det nærmeste omkring hotellet udforskes. Vores hotel ligger lidt uden for centrum, men tæt på havnen og i det man kalder turistområdet, da der er let adgang til shopping, Navy Pier og strand.
Noget af det vi blev facineret af på vores første tur i byen var bl.a. en dukkeforrentning, der hedder American Girls Place. Den minder en stor del om build-a-bear indretningsmæssigt. Man skal ikke selv bygge dukkerne, men kan købe en bestemt dukke med navn, historie og alverdens udstyr til. Helt sikkert et drømmeland for enhver lille pige.


2 kommentarer:

 1. Chicago er en af de byer jeg rigtig gerne vil besøge - sammen med Seattle!
  Spændende med den forretning og hvor jeg bare glæder mig til at følge jer på jeres tur. Pas på, hvis USA først går jer i blodet, kan det blive dyrt ;-)

  KH
  Birthe

  SvarSlet
 2. Hej Birthe!
  Dejligt du vil læse med.
  Kan virkelig varmt anbefale Chicago. Ville ønske vi havde længere tid herovre. Hvad kan være bedre end en god kombination af kultur, pulserende byliv, shopping, strand og skønne udsigter?! - alt sammen i gå afstand...
  Tror vist USA allerede er gået i mit blod. Så nyder hvert et øjeblik.
  Knus Bianca

  SvarSlet