søndag den 24. juli 2011

18. - 21. juli - Las Vegas


Den store dag, d.18/7, vores 2 års bryllupsdag startede med at vi sov længe, helt til kl.10. Derefter stod vi op og gjorde os klar til vores møde med selveste Elvis, der skulle vie os igen. Vi tog det pæne tøj på og gik igennem kasinoet og fandt en taxi udenfor, som kørte os et par kilometer ned af ”the strip” indtil at vi kom til bryllupsområdet, hvor alle kapellerne ligger.

Det blev noget af et bryllup, som var både sjovt og spændende og vi glæder os til at se billederne når vi kommer hjem, da vi ikke kan se dem her.
Efter brylluppet skulle vi have noget morgenmad og hvilket bedre sted at få det end hotelsuiten med et par store stykker cheesecake, så bryllupskage fik vi da.
Efter vi havde sundet os lidt over oplevelsen, ville vi fejre det med at købe et par småting til os selv. Las Vegas har heldigvis 2 store indkøbscentre KUN fyldt med mærkevare outlet butikker, som BananaRepuplic, Calvin Klein, Diesel og mange andre.
Aftenen blev brugt på at se lidt mere af de nærliggende hoteller, f.eks. nabohotellet Bellagio, som er mest kendt for sit store springvand foran. Det er utroligt flot med musik, lys og vand der springer i takt til musikken.

Overfor Bellagio ligger Paris, hvilket man godt kan regne ud når man ser deres kendetegn.

Planet Hollywood som er nabo til Paris.
Her er lige et par billeder af den del af the strip som vi nåede at se den aften.Coca Cola store, med alt hvad hjertet begærer af ting med Coca Cola.


Lige ved siden af Coca Cola store ligger MM’s world, en butik igen fyldt med alt hvad man kunne ønske sig, dog bare med de små chokolader.
På vej hjem til hotellet faldt Rasmus over denne spændende automat, hvor man lige kan trække en Ipod, kamera og andet godt, hvis man lige står og mangler sådan noget.
D.19/7 stod vi tidligt op og lagde os ned til poolen på hotellet. Som man kan se på billederne er det en rigtig lækker pool, eller rettere pools, da der var 6 af dem. Så et par timer i solen gjorde underværker når man har kørt så langt og ellers gået op og ned af the strip.Efter en lille eftermiddagslur på værelset, skulle vi igen ud og se nattelivet i byen som aldrig sover. Rasmus havde overtalt Bianca til at se ”Blue Man Group”, et show med musik, sjov og underlige blå mænd. Dette show skulle forgå på ”The Venetian”, hotellet som er udformet som Venedig. Billederne af vandet er taget indenfor, da de havde slukket for vandet ude foran hotellet.
Efter at Rasmus havde fået hilst på de blå mænd, gik vi over på den anden side af vejen, hvor det passede med at vi kunne se at show foran ”Treasure Island”. Et show fyldt med letpåklædte damer og mænd, sang og flotte effekter.Der er altid mange folk på gaden, alt fra alm. mennesker, vandsælgere til tiggere, gøglere og kunstnere som alle vil lokke penge ud af turisterne. Vi lod os lokke af denne unge mand som var virkelig god med spraymaling. Det endte med at han lavede et billede af Las Vegas specielt til os.

Resten af aftenen blev brugt på at spille lidt på hotellet og så eller i seng, så vi var klar til en ny dag fyldt med nye indtryk.
d.20/7 startede som dagen før, med at sove længe og derefter et par timer i poolen. Efter at vi havde gjort os pænt i stand, fordi vi skulle se Celine Dion lidt senere, gik vi rundt og nærstuderede Ceasars Palace som vi boede på. Selv om vi havde været i Las Vegas et par dage, var det først nu at vi rigtig fik kigget hotellet helt igennem.
Bianca lærte at spille Black Jack, som hun havde lidt mere held med end Rasmus. Hun havde også fundet en maskine med ”Sex and the city”, som hun hurtigt blev god til og svær at få væk fra igen.Så fik vi endelig hørt Celine Dion og hun var fantastisk, en oplevelse som var det hele værd.

Efter koncerten spillede vi lidt videre, men folk havde det med at stoppe Rasmus og spørge om noget, da de troede at han var ansat på hotellet pga. sit tøj.
Det lykkedes Bianca at vinde 200 dollars på en af Sex and The city spillemaskinerne, de er dog tabt igen og lidt til.

D.21/7 var den sidste hele dag i Las Vegas inden at vi skulle på vejen igen med Los Angeles. Dagen startede med hyggelig morgenmad på sengen, hvorefter vi gik ned og fik kørt bilen frem af de flinke ”valets”. Vi tog ud i det andet outletcenter, ja der er to i Las Vegas, hvor det nok mere er butiksgader end et center. Det beskrives nok bedst som en masse små gågader, lige op af hinanden med alle de dyre mærkevare butikker over det hele.

Efter nogle timer i shopping ”byen”, skulle vi forbi hotellet ”Stratosphere”, som har verdens højest beliggende forlystelser. Her skulle Rasmus op og prøve deres roller coaster i 288 meters højde. Desværre var den som hans svigerfar havde anbefalet blevet nedlagt, så han prøvede deres Big Shot. Det er et slags katapult tårn, lige som man kender fra f.eks. Tivoli. Her blev han dog skudt op i 330 meters højde(fra de 288m) med 72 km/t på få sekunder. En vild tur for begge i det at Bianca også var taget med op på taget for at få et billede af Rasmus.


Lettere udmattede af den lange shoppingtur og høje rutsjetur, blev resten af eftermiddagen brugt i jacussien. Da det blev mørkt valgte vi at prøve den rigtige roller coaster på hotellet New York New York, som er den eneste der er tilbage i Las Vegas. Den er helt klart et besøg værd hvis man alligevel er i nabolaget, husk dog at sætte tid af til at stå i kø. Se evt. dette link for en virtuel tur på roller coasteren.

1 kommentar:

  1. Hej med jer, jeg kan kun gentage mig selv. Sikken mange dejlige oplevelser.
    Knus mormor

    SvarSlet