torsdag den 7. juli 2011

6. juli – Chicago-Lexington (Bloomington)

Vi startede dagen med at få pakket al vores bagage sammen og få tjekket ud. Da vi ville rundt og se lidt mere af Chicago, fik vi kørt bilen frem så vores bagage kunne komme deri, og derefter gik vi ned mod centrum. Her blev vi samlet op af en af de dobbeltdækker sightseeing busser, vi havde købt billetter til i går og som gjaldt i 3 dage. Vi stod af ved Millenium Park og gik straks på jagt efter starten på Route 66. Da både start og slut punkterne i Chicago var fundet fik vi lidt morgenmad.



Fra Millenium Park kørte der sightseeing busser til yderområderne af Chicago. Vi valgte vest-ruten, som inkluderede en tur gennem China town, Campus city, Little Italy og Greek town.



Da vi kom tilbage til Millenium Park gik vi retur til John Hancook Observatory, som er endnu en af de mange høje bygninger i Chicago. Her var vi oppe på toppen og fik kigget rundt på byen. Bagefter smuttede vi forbi den berømte The Cheese Cake Factory og købte et stykke hver. Rasmus fik Brownie Sundae Cheesecake og Bianca fik Chokolate Mousse Cheesecake. Super lækkert – er helt sikkert noget der anbefales varmt til alle der kommer til Chicago.



Bagefter fik vi hentet bilen og kørte ud af Chicago via Adams Street og videre ud af Ogden Avenue. Efter et stykke tid gik det dog lidt galt og vi fandt først tilbage på Route 66 i Joliet. Chicago er desværre ikke så venlige med deres Route 66 skilte. Inden Joliet nåede vi forbi Plainfield. Efter Joliet gik turen mod Wilmington, hvor der står en af de mange ”muffler men”, som kendertegner 50’erne og 60’ernes vej ikoner, som reklamesøjler. The muffler man står ved siden af Launching Pad Drive-in restaurant.


Derefter gik turen til Dwight, hvor vi kom forbi en gammel Texaco tankstation. Efter Dwight gik turen til Pontiac, hvor vi først kom forbi en nyrenoveret 1932 Standard station. Da vi kørte videre kom vi også forbi en lade, som var den første form for motorvejsreklame, der blev opført. Først står der hvad der reklameres for og derefter koordinaterne for hvor det kan findes. I Pontiac kom vi også forbi en nyrenoveret bro, som tidligere har hørt til Route 66. Efter Pontiac kom vi til Lexington, hvor der ligger en original del af Route 66, også kaldet Memory Lane, men på det tidspunkt var det så mørkt, at vi ikke fik meget ud af at køre rundt. Vi valgte derfor at tage Interstate 55 til Bloomington, hvor vi overnatter på Days Inn.   









1 kommentar:

  1. Hej Bianca og Rasmus, det var rigtig dejligt at læse lidt om hvad i havde oplevet i den første uge.
    Vi er på Fyn lige nu, det er her vi har set hvad ud har skrevet.

    Mange hilsner og knus, fortsat god ferie fra Mormor og Morfar

    SvarSlet