søndag den 24. juli 2011

22. juli - Las Vegas - (Kingman) - Los Angeles

Så blev det dagen hvor vi skulle forlade Las Vegas. Vi var begge ved at være godt mættede af oplevelserne i byen der aldrig sover, (hvilket ikke helt holder i praksis).

Først gik turen tilbage til Kingman og Route 66, her fik Rasmus lov at køre, så Bianca kunne få sovet lidt, da hun desværre ikke havde det så godt.
Første by vi kom til efter Kingman var Oatman, tidligere spøgelsesby, men nu genoplivet som turistby. Det første man opdager er alle træhusene, der virkelig ligner en gammel westernby. Det næste man opdager er alle æslerne. Det er vilde æsler, som er efterkommere af æsler, som tidligere minearbejdere slap løs, da de stoppede med at arbejde i guldminerne omkring byen. Bianca syntes bestemt ikke at æslerne var særlig sjove, så hun holdte sig et godt stykke fra dem.
Vi var heldige at ankomme 5 min før der blev opført skydekamp midt i gaden. Dette opføres 2 gange om dagen hver dag og er ren turistfælde. De penge de samler ind i drikkepenge går til velgørenhed, så kan man lade være?!


Vejene fra Oatman var virkelig små og snoede, de lever virkelig op til de der S skilte man ser i Danmark, når vejen snor sig.

Efter Oatman kørte vi ind i Californien, sidste stat på turen. Lige inden Needles kom vi forbi et lille ressort, der lå ned til Colorado River. Vi var næsten parate til at hoppe ud af bilen og i vandet, da vi kun har været i pool på turen, men da vi skulle køre en del endnu måtte vi hellere komme videre.

Vi fortsatte vejen på interstate, men kørte af omkring Needles, for at følge lidt af Route 66, når nu det var sidste dag på ruten. Her var vi ellers ved at komme i knibe, da vi lige havde tømt reservedunken, da vi ikke havde haft brug for den, men nu var det lige før vi fik det. Der var nemlig ingen tankstationer mellem Needles og Ludlow. Det er bare en lang strækning midt i ingenting, hvor man kører og kører og kører uden at se andet end ørken og indimellem et tog i horisonten. Pludselig midt i det hele lå Roy’s Cafe, som var det eneste bevis på vi var nået til Amboy, som var den sidste by inden Ludlow og muligheden for at få tanket. Vi nåede dog til Ludlow.

Næste by blev Barstow. Her er deres gamle stationsbygning lavet om til spisestop og bruges flittigt af alle dem der kører mellem LA og Las Vegas. Bygningen er lavet sådan at man sidder i gamle togvogne og spiser.


Det var ved at blive sent og solen begyndte at gå ned. Vi skulle dog lige forbi sidste stop inden LA, som var i Helendale. Her er der bygget en flaskeskov. Vi fik kigget lidt rundt på flaskerne og snakket med ejeren, som selv har lavet denne ”skov” og går meget op i den. Han bor samtidig på grunden, så han hygger sig med at komme ud og snakke med alle turisterne, der kigger forbi.


Efter stoppet her gik turen til LA og vores motel. Det var nu blevet helt mørkt og Bianca fik virkelig afprøvet sine køreevner, da der er rigtig mange interstates på vejen ind til LA. Alle har 4-5 vejbaner og man må overhale både udenom og indenom. Samtidig er der rigtig mange biler, så det er virkelig med at holde hovedet koldt. Når man så tror GPS’en er ved at føre en af interstate kører man blot ned på en ny. Det lykkedes dog og vi ankom på hotellet ca. kl. 22.

1 kommentar:

  1. Sjov måde at opbevare flasker på og så er det jo fin unik kunst.
    Det søde hvide æsel er det Rasmus´nye ven????

    Sjov og sød lille by.
    Knus fra os herhjemme alle har det godt.

    SvarSlet