tirsdag den 12. juli 2011

12. juli - Clinton - Amarillo

Dagen startede med at vi fik kigget lidt nærmere på det Route 66 museum, der lå i Clinton. Her fik vi lidt mere input om Route 66’s historie og nogen af de effekter, der har prægede denne periode.
Derefter gik turen til Elk City, hvor der lå endnu et Route 66 museum. Vi har ellers indtil nu holdt os fra de forskellige museer, da det hurtigt kan blive for meget, men her kunne vi se nærmere på nogle af de huse, der har været på ruten, lidt ligesom den gamle by.
Bagefter kørte vi til byen Sayre, hvor vi i flere turistbøger havde læst, at der var en sodavandsmaskine fra 1950’erne, hvor man kunne få Root-beer og chocolate malt, men den butik den stod i var lukket. Det så umiddelbart ud som om at butikkens inventar stadig var der, men der var et til leje skilt i vinduet. Øv øv.

Lige inden grænsen til Texas kom vi igennem Texola. Det var da lige til at blive deprimeret af. En rigtig spøgelsesby var det.Den første by vi kom til i Texas var byen Shamrock. Her fandt vi en nedlagt U Drop Inn Cafe, som i dag bliver brugt til turistkontor.


I McLean var det restaureret Phillips 66 station, der fangede vores blikke, sammen med nogle fine vægmalerier.


I Groom kom vi forbi et skævt vandtårn. Det er altså ikke noget det er bygget til, det er simpelthen tiltet en smule. Ud over det fik vi øje på restauranten ”blessed Mary”, som er en restaurant, hvor man betaler hvad man vil, og alt går til velgørenhed.
I Conway findes Bug Ranch. Det er ikke en seværdighed, der er officiel, men det er et modspil til Cadillac Ranch, som vi skal se i morgen.Vi er nu ankommet til Amarillo, hvor vi overnatter på motellet, der hører til den kendte restaurant The Big Texan. Her kan man få en 72 oz steak gratis, hvis man altså kan spise den på en time. (svarer ca. til 2.041 gram)
Det er et meget interessant sted, der virkelig gør noget ud af texas temaet.
I Amarillo er der også en Route 66 gade, som er kendetegnet ved, at der er en masse spisesteder og antikvater.Vores hotelværelse:

1 kommentar:

  1. Store stole, og store bøffer.
    gamle biler og meget andet. Vi glader os til de næste billeder
    Knus mormor

    SvarSlet