søndag den 20. juli 2014

24. juli - Los Angeles

Endnu en dag, hvor vi fik sovet lidt længe og slappet af, da vi de næste par dage kan se frem til nogle tidlige dage. Planen for dagen var at køre mod Hollywood og så set lidt der.

På vejen kørte vi forbi Hancock Park, hvor vi så en tjæresump, som ofte er med i film.


Derefter gik turen mod Hollywood Boulevard, hvor vi selvfølgelig skulle se nogle stjerner. Dem er der masser af og man går bare med næsen mod fortovet, for at se hvilke man kommer forbi på vejen. Vi fik taget lidt billeder af dem, vi synes var interessante.


På vej ned af Hollywood Boulevard blev vi stoppet af en mand, der ville sælge os en Hollywood tur, hvor man kommer rundt i Hollywood og ser de obligatoriske turistmål og filmstjernernes hjem. Vi smuttede med på hans tur, da det ville tage os længere tid at køre rundt, da LA er helt umulig at færdes i som bilist.
På Hollywood Boulevard kan nævnes Kodak Theatre hvor filmstjernerne går op af den røde løber og Grauman's Chinese Theatre, hvor alle de store stjerner får lov at sætte deres hånd- og fodaftryk. 
Denne bygning fik vi at vide var, hvor den sidste scene i Pretty Woman blev filmet, hvor Richard Gere kommer Julia Roberts til undsætning ved brandtrappen:


Derefter gik turen op af Mulholland Drive, vejen op til Hollywood Hills. Her ligger huse, der bliver støttet af søjler, fordi de er bygget ud fra bjergsiden. Det er kun de rige der har råd til at bo der, blandt andet fordi husene ikke kan forsikres, da der er for stor risiko for nedstyrtning.


Eneste stop på turen var ved et udsigtspunkt, hvor man kunne se ud over LA og Hollywood skiltet.

Vi fik at vide at grunden Hollywood skiltet står på for nyligt er blevet solgt, og man på nuværende tidspunkt ikke ved hvad, der kommer til at ske med skiltet, da den nye ejer vil bygge huse på grunden. Så måske det var sidste chance for at se det.


Derefter gik turen ned af Hollywood Hills mod Beverly Hils, hvor vi fik udpeget en masse boliger som de kendte efter sigende skulle bo i. Vi kan selvfølgelig ikke huske nogen af dem nu. Vi fik også udpeget de spillesteder der anses som in, og hvor de kendte spiser hvis de skal ses af fotografer. 

Derefter gik turen ned af Rodeodrive, hvor vi også fik udpeget den butik, der var med i Pretty Woman.Vi blev sat af ved starten af Hollywood Boulevard og da vi havde parkeret i den anden ende fik vi kigget lidt nærmere på stjernerne og samtidig nåede vi også forbi Grauman's Chinese Theatre, hvor alle hånd og fodaftrykkene er.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar