mandag den 21. juli 2014

26. juli - Los Angeles - Universal Studios

ADVARSEL, DETTE INDLÆG INDEHOLDER AFSLØRINGER FRA UNIVERSAL STUDIOS, SÅ HVIS DU SELV HAR TÆNK DIG AT TAGE DERHEN OG VIL OPLEVE DET HELE UDEN AT VIDE HVAD DER SKER, SÅ STOP MED AT LÆSE NU.

Dagen i dag stod på besøg i Universal Studios, så vi rigtig kunne se hvordan de laver film og de serier vi alle sammen ser på tv. Vi boede tæt på og sørgede selvfølgelig for at komme lige da de åbnede, så vi nåede et par forlystelser uden rigtigt at stå i kø.Vi fik prøvet Simpsons turen, et hæsblæsende lille eventyr hvor man selv er deltager i en rutsjebanevogn. Det var helt vildt og vi blev bestemt positivt overrasket allerede der, selv om man rent faktisk ikke har bevæget sig en cm i den vogn.


Næste forlystelse blev rundturen i selve studierne, hvor vi kørte rundt iblandt alle de kulisser som bliver brugt i diverse film.


Kendt fra bl.a. ”tilbage til fremtiden”


New Yorks gaderNew Yorks gader bagfra


Undervejs på turen kom vi forbi denne vogn inden at vi kørte ind i lang mørk tunnel, hvor der selvfølgelig var helt mørkt og vi fik af vide at vi skulle tage 3D briller på. Pludselig kom der lys og det var som om at vi var ude midt i en regnskov. Det viste sig hurtigt at vi var midt i en scene fra ”King Kong” filmen hvor King Kong kæmper mod flere Tyranusauruser for at beskytte sin lille dame. Vi var dog blevet lavet til en del af scenen, så det var os den passede på, selv om det ikke lykkedes vildt godt. Fantastisk godt lavet med både god grafik, lyd, bevægelser og effekter. Det var deres store 2011 nyhed, men vi ville godt lige have set næste år nyhed, som vi kan afsløre bliver noget vildt med Transformers.

Vi kørte også forbi en lille parkeringsplads med flere af de kendte biler:


Den obligatoriske undergrundsbane hvor man stopper og så bryder helvede løs med en tankbil der falder igennem loftet, brande og oversvømmelse.Vi kørte også igennem en kendt villavej fra serien ”Desperate Housewives”Byen fra ”Grinch”


Vi kom også lige midt i et mord fra en kendt film vi åbenbart ikke havde set, hvor vi blev jagtet af morderen da han fik øje på os.


 Vi kørte igennem i flystyrt fra ”war of the worlds”


Der sker noget hele tiden i parken og selvfølgelig er der diverse figurer, til at tiltrække børnenes opmærksomhed.
Derefter var det tid at prøve lidt af de andre forlystelser. En af dem var Jurassic Park turen, som er en vandrutsjebane, hvor man sejler mellem dinosaurerne og de bevæger sig og sprøjter vand på en. Den store afslutning er hvor man er ved at sejle ind i Tyrannosaurus Rex, men pludselig åbner der en luge og man falder ned af et vandfald.
Drivvåde og med hjertet oppe i halsen gik vi straks over og stillede os i kø til Revenge of the Mummy. Her har vi ingen billeder fra selve turen, da alt foregår i mørke og snævre gange. Samtidig går det rigtig stærkt, så alle løse genstande, skulle placeres i et net foran en i vognen.


Parken er inddelt i plateauer, så den er meget stor, men uden at man føler der er mennesker overalt.Vi stødte undervejs på nogle skuespillere, der sad oppe i parkens bygninger og råbte ned til parkens gæster, samt opførte et lille stykke ud fra det tema den del af parken havde.En af de store oplevelser i parken er deres Waterworld show. Her er sat kulisse op, hvor der bliver spillet en scene netop fra Waterworld.
Vi syntes begge at Jurassic Park turen var vildt sjov, så den måtte prøves igen. Desværre var det blevet den tid på dagen, hvor vi stod rigtig lang tid i kø og vi orkede derfor ikke mere efter den. Godt våde gik vi derfor ud mod bilen.
Her kom vi forbi deres biograf og en pludselig indskydelse endte med at vi smuttede ind og så "Transformers 3”.


For at komme hen til parkeringspladsen går man igennem det de kalder ”city walk”. Det er en gade med alverdens butikker, som passer ind i filmens verden. Da vi kom ud fra filmen var det blevet mørkt og her fik noget af et lysshow at se.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar