mandag den 21. juli 2014

25. juli - Los Angeles - Disneyland

Dagen startede tidligt, da vi havde sat vækkeuret til kl. 6, for at sikre os at vi kom op og nåede Disneyland inden der kom alt for mange. Der blev vi desværre snydt, for da vi kom ned til bilen var den punkteret. Heldigvis har ingen af os problemer med at skifte dæk, så det blev gjort, der blev ringet til udlejningsfirmaet og vi måtte af sted til LA lufthavn, hvor vores bil skulle afleveres. Damen der sad i skranken fik heldigvis ondt af os, så vi fik en Mustang convirtible som erstatningsbil. Ikke dårligt at cruise rundt i sådan en i LA.
Afsted mod Disneyland og vi var der lige da selve forlystelserne åbnede, så det kan man da kalde hurtigt ekspedition – Dejligt!
Vi blev i Disneyland hele dagen, men var dog glade for vi var kommet så tidligt, da de første par forlystelser blev afprøvet uden de største køer. Senere blev ventetiden dog lang og især den sidste blev for meget, da vi stod i kø i 1 time og 45 minutter. Det er altså al al for lang tid. Ud over alle menneskerne skyldes det også at man kan købe først-i-køen billetter. Altså har man penge kommer man forrest, og så må alle os andre altså bare vente.
Her kommer lige lidt billeder fra Disneyland:


1 kommentar:

  1. Skønne billeder, desværre gik alle vores tabt da vi var i Disney world....

    SvarSlet